„Аквапро“ ООД предлага широка гама от продукти и услуги в сферата на напоителните системи. Със своя многогодишен опит и традиции Аквапро гарантира на своите клиенти високо качество и изключителен професионализъм.
Нашият екип от професионалисти се стреми непрестанно да осигурява на своите клиенти най-съвременните технологични решения.
Аквапро поддържа богат асортимент от стоки включително продукти за капково напояване и дъждуване, филтри и филтърни системи, помпи, всички видове тръби и фитинги, както и цялостно оборудване за оранжерии – конструктивни елементи, проветрители, енергоспестяващи екрани и почвени покрития.
Качественото обслужване е наша основна цел, ето защо Аквапро непрестанно се стреми да увеличава разнообразието и обема на своята дейност в съответсвие с най-високите стандарти.

НАПОЯВАНЕ

НОВИНИ

Набираме персонал за позиции „Монтажник“ и „Монтажник автоматизация“

Набираме персонал за позиции „Монтажник“ и „Монтажник автоматизация“

[gallery columns="1" size="full" masterslider="false" link="none" ids="3760"] Във връзка с разширяването на дейността си набираме персонал за  позициите: "Монтажник" и "Монтажник автоматизация": Монтажник Изисквания към кандидата: 1. Шофьорска книжка - кат. В, активен шофьор; 2. Възможност за командировки в страната ; Основни задължения: 1. Монтаж на напоителни системи и оранжерийни конструкции; Заплата по договаряне. Необходими документи: 1. Автобиография със снимка; Месторабота:

Read more »
Аквапро с участие на АГРА 2018

Аквапро с участие на АГРА 2018

Очакваме Ви  в палата 13, щанд D1,2 на  Международна селскостопанска изложба БиоАгра - специализирана изложба за биологично растениевъдство и животновъдство, която ще се проведе между 21 – 25 февруари 2018г. на територията на Международен панаир Пловдив. Заповядайте!  

Read more »
Deere&Co продаде отделът John Deere Water

Deere&Co продаде отделът John Deere Water

    RIVULIS Irrigation, която наскоро бе придобита от фондовете FIMI,  е новата компания, която ще замести John Deere Water. Deere и Co, най-големият световен производител на селскостопанска техника, продаде отделът John Deere Water в края на м. Май 2014. FIMI обяви името на Rivulis в началото на Юни и каза, че ще запази фабриката в Бризбейн, където са произведени

Read more »
АКВАПРО с участие на АГРА 2014

АКВАПРО с участие на АГРА 2014

    Екипът на Аквапро ООД ще има удоволствието да представи своите най - съвременни технологични решения относно мелиоративни проблеми и задачи, както и да отговори на Вашите въпроси в рамките на форумът АГРА 2014, който ще се проведе между 4 - 8 март на територията на Международен панаир Пловдив.      

Read more »

ПАРТНЬОРИ

client
client
client
client
client
client