„Аквапро“ ООД предлага широка гама от продукти и услуги в сферата на напоителните системи. Със своя многогодишен опит и традиции Аквапро гарантира на своите клиенти високо качество и изключителен професионализъм.
Нашият екип от професионалисти се стреми непрестанно да осигурява на своите клиенти най-съвременните технологични решения.
Аквапро поддържа богат асортимент от стоки включително продукти за капково напояване и дъждуване, филтри и филтърни системи, помпи, всички видове тръби и фитинги, както и цялостно оборудване за оранжерии – конструктивни елементи, проветрители, енергоспестяващи екрани и почвени покрития.
Качественото обслужване е наша основна цел, ето защо Аквапро непрестанно се стреми да увеличава разнообразието и обема на своята дейност в съответсвие с най-високите стандарти.

НАПОЯВАНЕ

НОВИНИ

Deere&Co продаде отделът John Deere Water

Deere&Co продаде отделът John Deere Water

    RIVULIS Irrigation, която наскоро бе придобита от фондовете FIMI,  е новата компания, която ще замести John Deere Water. Deere и Co, най-големият световен производител на селскостопанска техника, продаде отделът John Deere Water в края на м. Май 2014. FIMI обяви името на Rivulis в началото на Юни и каза, че ще запази фабриката в Бризбейн, където са произведени

Read more »
АКВАПРО с участие на АГРА 2014

АКВАПРО с участие на АГРА 2014

    Екипът на Аквапро ООД ще има удоволствието да представи своите най - съвременни технологични решения относно мелиоративни проблеми и задачи, както и да отговори на Вашите въпроси в рамките на форумът АГРА 2014, който ще се проведе между 4 - 8 март на територията на Международен панаир Пловдив.      

Read more »
Спортната база на ЦСКА в Панчарево с нова напоителна система

Спортната база на ЦСКА в Панчарево с нова напоителна система

Спортната база на ЦСКА в Панчарево с нова напоителна система "Аквапро" изгради напоителна система на единия от двата предвидени по проект футболни терена на спортна база Панчарево, собственост на ФК "ЦСКА". Съоръжението е изградено по проект на немската фирма Perrot GMBH. По проекта за напояване на терена, са заложени 12 потъващи хидранта, от които само два се намират в игралното

Read more »
Аквапро в партньорство с RIDDER Холандия

Аквапро в партньорство с RIDDER Холандия

    Ridder е холандска компания, утвърден лидер в разработването, производството и международният пласмент на електро-механични задвижващи системи, главно за нуждите на агрокултурния сектор. Част от продуктовата им гама, достъпна вече и на родният пазар посредством Аквапро, включва комплексни системи за контрол на климата в оранжерии, чрез напълно автоматизирано задвижване на проветрители, екрани, лампи, отоплителни тела и други. Цялостната продуктова

Read more »

ПАРТНЬОРИ

client
client
client
client
client
client